Hejdå Cruited, Hej Go Monday

Idag byter Cruited namn till Go Monday. Samtidigt byter vi utseende och lanserar en ny, väldigt mycket bättre, hemsida. Det har varit en lång resa och idag är äntligen dagen då vi får klippa invigningsbanden och visa upp vad vi jobbat på.

Namnet

Vi ville heta någonting som tydligare visar vad vi står för och som ger rätt signaler. Vi vill vara tydliga med att vi inte jobbar med rekrytering eller klassisk coaching, samtidigt som vi vill vara tydliga med att vi är en aktör inom “karriär-branschen”. Vi vill berätta att vi inte är (lika torra) som alla andra, men vi vill också berätta att vi är en seriös aktör som vet vad vi snackar om.

Utseendet

Den nya formen är mer vågad. Vi vill visa att vi är ett färgstarkt företag som hjälper personer att få den boost de behöver.

NBT-metoden

Vi har alltid haft en metod för det vi gör, men vi har tidigare inte haft något namn på den, eller presenterat den lika tydligt som vi nu gör. Vi kallar den NBT-metoden.

Hemsidan

Den nya hemsidan innehåller samtliga produkter som vi erbjuder. Den utgår från de olika behov man som människa kan ha i sitt liv, yrkesroll eller som egenföretagare. Helt nytt är att vi dessutom har tagit fram fyra guider. Under året kommer ytterligare fem guider att publiceras.

Tack

Jag är väldigt stolt över att kunna visa upp Go Monday och ser fram emot att jobba vidare under det nya varumärket. Och såklart… Det finns ett helt gäng bakom det här som alla förtjänar varsitt extra stort tack och en ordentlig high five.

Vi ♡ feedback!

Vi blir glada för all feedback, bra som dålig. Upptäcker du något som inte funkar på vår nya sajt, eller vill bara höra av dig och önska lycka till, så hittar du oss här.

Erik Fors-Andrée

Erik Fors-Andrée

Grundare och VD. Erik vill påskynda utvecklingen mot ett mer flexibelt, öppet och dynamiskt arbetsliv. Han står för visionen, leder utvecklingsarbetet och ser till att vi växer. Du läser mer av och om Erik på hans vd-blogg.

Kommentera