Go Monday erbjuder nu coaching

Go Monday har sedan länge erbjudit karriärsamtal: Korta intensiva samtal som rådgör i en specifik fråga och pågår under 20 minuter. Sedan september i år erbjuds nu även coachsamtal i samarbete med Karera. Samtalen är till för den som behöver gå in lite mer på djupet och få hjälp och vägledning kring frågor som rör ens karriär. Samtalen pågår under 45 minuter.

De flesta personer vi kommer i kontakt med har en klar bild över vad de vill, men står kanske och väger mellan två alternativ, eller behöver hjälp att ta rätt nästa steg på rätt sätt. För de personerna fungerar karriärsamtalen om 20 minuter utmärkt. De får konkret hjälp i just den frågan som stoppar upp dem där och då. Men en del av de personer som vi hjälper behöver lite mer djupgående stöd på vägen och då känns det riktigt bra att kunna erbjuda coaching.

 

Coaching i Go Mondays anda; NBT-metoden

Klassisk coaching bygger ofta på att man ses och att man träffas flera gånger. Det liknas ofta ett psykologbesök och fokuserar ofta på problem i ett inledande skede istället för att direkt hitta lösningar. Go Mondays coaching är effektiv, utförs via telefon och via ett tillgängligt bokningssystem med tider på kort varsel. Coachingen är rak, ärlig och fokuserar på konkreta lösningar som för en framåt. Vi kallar vår metod NBT-metoden och alla samtal utförs enligt denna beprövade metod.

 

Mer info

Läs mer om Go Mondays coachsamtal här: Coachsamtal med fokus på yrkeslivet
Läs mer om NBT-metoden här
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss här
Om du vill skriva om den här nyheten så är du välkommen att kontakta oss för ytterligare kommentarer här

Erik Fors-Andrée

Erik Fors-Andrée

Grundare och VD. Erik vill påskynda utvecklingen mot ett mer flexibelt, öppet och dynamiskt arbetsliv. Han står för visionen, leder utvecklingsarbetet och ser till att vi växer. Du läser mer av och om Erik på hans vd-blogg.

Kommentera