4 nya guider för dig som söker jobb

Vi vill dela med oss av våra kunskaper om hur man tar sig vidare i karriären på bästa sätt. Därför har vi tagit fram fyra hjälpande guider. Inom kort kommer vi ha hela 10 guider, men vid lanseringen av vår nya hemsida i juli i år så publicerades de första fyra. Guiderna är till för att hjälpa så många som möjligt, så bra som möjligt.

Fristående eller komplement

Guiderna är tänkta att fungera som komplement till tjänsterna. Rekommendationen är att man kombinerar guiden med tjänsterna för bästa resultat. Man kan till exempel ta hjälp av guiden för att skriva sitt CV och därefter skicka in sitt CV för granskning, så att man även får skräddarsydd hjälp anpassad för just personen bakom CV’t och det jobb som ska sökas med det. Givetvis fungerar guiderna utan att man beställer en tjänst också, likväl som tjänsterna fungerar utan att man tagit del av en guide också.

 

Mer info

Hitta alla Go Mondays guider här: Tips och råd om hur du tar dig vidare i yrkeslivet
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss här
Om du vill skriva om den här nyheten så är du välkommen att kontakta oss för ytterligare kommentarer här

Erik Fors-Andrée

Erik Fors-Andrée

Grundare och VD. Erik vill påskynda utvecklingen mot ett mer flexibelt, öppet och dynamiskt arbetsliv. Han står för visionen, leder utvecklingsarbetet och ser till att vi växer. Du läser mer av och om Erik på hans vd-blogg.

Kommentera