BLACK FRIDAY – 30% rabatt hela helgen

Go Monday har inte för avsikt att vara ett företag som lockar med rabatter och tillfälliga erbjudanden som avlöser varandra. Kunderna ska inte känna sig lurade när de betalar fullpris för tjänsterna, och vi tror på de priser vi har satt. Däremot så passar man på att komma med ett riktigt bra erbjudande under Black Friday i år, lagom efter nylanseringen av företaget och satsningen på B2C.

Släpp av rabattkod på fredag – 30% rabatt

Erbjudandet kommer vara 30% rabatt på alla tjänster under hela Black Friday-helgen! Koden ger rabatt på fyra valfria beställningar och gäller till och med 25/11 2018 fram till midnatt. Priserna på hemsidan kommer visas utan rabatt. När man applicerar rabattkoden vid beställning så uppdateras priset. Rabatten gäller även på samtal som bokas under erbjudandeperioden, men som utförs längre fram.

Mer info

Rabattkoden kommer finnas tillgänglig på vår hemsida från och med fredag 23/11: Till startsidan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss här
Om du vill skriva om den här nyheten så är du välkommen att kontakta oss för ytterligare kommentarer här

Carolina Bolin

Carolina Bolin

Vice VD. Sköter den dagliga driften, är VD:ns högra hand samt ser till att våra partners och kunder är mer än nöjda. Tycker att man ska sluta göra 10-årsplaner för sitt jobbliv och drömmer om att fler personer vågar skapa sina drömliv.

Kommentera