Presentkort på karriärtjänster

Nu kan du ge bort ett presentkort i gåva på valfritt belopp, både som privatperson och företag. Ett presentkort kan vara den perfekta gåvan till den som precis har startat företag, tagit examen, står inför en förändring i karriären eller till den som är mån om sin yrkesmässiga utveckling.

Företagsgåva

Om du vill ge dina anställda en gåva som visar att du bryr dig om dem som individer så är verkligen ett presentkort på karriärtjänster perfekt. Du kan till exempel ge bort ett karriärsamtal till dina anställda inför de årliga utvecklingssamtalen – så att de får ett utomstående bollplank för att ventilera sina funderingar på sin karriär i kombination med deras nuvarande tjänst och utvecklingsmöjligheter. Eller så kanske dina anställda skulle uppskatta att få en genomgång av sina profiler på LinkedIn. Du kan välja att ge bort ett presentkort i julklapp till dina anställda, eller när som helst under året.

Mer info

Läs mer och beställ presentkort här: Ge bort ett presentkort
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss här
Om du vill skriva om den här nyheten så är du välkommen att kontakta oss för ytterligare kommentarer här

Erik Fors-Andrée

Erik Fors-Andrée

Grundare och VD. Erik vill påskynda utvecklingen mot ett mer flexibelt, öppet och dynamiskt arbetsliv. Han står för visionen, leder utvecklingsarbetet och ser till att vi växer. Du läser mer av och om Erik på hans vd-blogg.

Kommentera